sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Jos joku jaksaa lukea?

Hei taas kaikkien näiden kuukausien jälkeen.

Blogi on ollut unholassa sitten ties kuinka kauan, mutta aina välillä se muistuttelee itsestään ja siitä kuinka mukava olisi välillä omaksi huviksi (ehkä jonkun muunkin huviksi?) kirjoitella postauksia.

Mun elämässä on muuttunut paljon sitten viime kerran. Meidän kotona asustaa kohta 7kk vanha, maailman hurmaavin pieni poikalapsi. Luonnollisestikin aika kuluu kotona lapsen ehdoilla ja melko perus päivärutiineja noudattaen. Rakastan mun elämää ja etenkin tuota pientä mönkijää olohuoneemme lattialla <3 Pojalla on maailman paras täti ja kummitäti, -S- on myös aivan myyty aurinkoisesta pikkuisestamme.




Nyt olisikin kiva tietää, minkälaisia juttuja jaksaisitte/haluaisitte lukea? Jos kukaan edes enää osaa tänne meidän blogiin eksyä pitkän hiljaiselon jälkeen. Rehellisesti sanottuna, en tiedä kuinka usein mun aika riittää postailemaan ja omaksi ajankulukseni tätä ajattelin taas kokeilla (mulla kun muuten ei tekemistä kotona riittäisikään...).




Ilmoitelkaa itsestänne ja toiveistanne, antakaa palautetta, lukekaa vanhoja postauksia ja tutustukaa meidän blogiin, katsotaan saanko -S-:kin taas innostumaan asiasta.

Kivaa sunnuntai-päivää!

-H-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti