torstai 12. heinäkuuta 2012

Treenit kulkee

Voin pitkästä aikaa todeta, että treeni kulkee todella hyvin ja olen saanut tsempattua itsestäni irti kaikki viimeisetkin voimanrippeet salilla käydessäni. Lämpimillä keleillä minulla oli jotenkin voimattomampi olo. Saattoi johtua myös pienestä nestevajeesta? Sillä tajusin yhtenäkin iltana, että olin juonut päivän aikana vain pari lasia vettä.

Nyt on tullut salilla rasitettua enemmän yläkroppaa ja keskivartaloa kuin jalkoja. Poikkeuksena takareidet, jotka ovat saaneet hyvää harjoitusta maastavetoja ja kulmasoutuja tehdessäni. Nyt vain pitäisi taas malttaa pitää lepopäiviä jossain välissä, että kroppa pääsisi hiukan palautumaan. Jospa huomenna jättäisikin sitten saleilut väliin ja antaisi yläkropalle lepopäivän. Voisin vaikka käydä huomenna vain lyhyellä juoksu- tai kävelylenkillä.


Loppuun vielä pari vinkkiä superhyvistä proteiini-/rahkapirtelöstä.

Laita tehosekoittimeen yksi purkki rahkaa, vähän minttusuklaan makuista protskujauhetta ja hiukan maitoa. Ja kaikki vain sekaisin... Maistui lähes samalta, kuin minttusuklaajäätelö. Ajattelinkin kokeilla seuraavalla kerralla lisätä vielä joukkoon pari jääpalaa.

Toinen supernopea rahkapirtelö valmistuu sekoittamalla tehosekoittimessa purkin rahkaa, vähän maitoa ja vähän mehutiivistettä. Itse tein eilen Fun Light- mansikkamehutiivisteestä.


Mitä hyviä pirtelöreseptejä teiltä löytysi?

-s-


2 kommenttia:

  1. Hyvä vinkki toi minttusuklaa-hera, täytyykin hankkia pussillinen! Ite laitan yleensä ihan perinteistä rahkaa ja purkin ananasta tai sitten rahkaa, mustikkaa, hunajaa ja pähkinöitä. Uusin, vähän kevyempi keksintöni on rahkaa ja vesimelonia :) tervetuloa muuten vierailemaan myös minun blogissani http://inmotionblogi.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ananasta olen itsekin usein sekoittanut rahkaan, mutta olen lisännyt siihen sekaan vielä välillä myös kookoshiutaleita. Tuo vesimeloni kuulostaa aika "eksoottiselta" vaihtoehdolta, mutta voisihan sitä vaikka kokeilla. -s-

      Poista