torstai 14. kesäkuuta 2012

CuP a SouP


Minulla on usein työpaikalla kaapissani hätävarana kuppikeittopusseja. Jos eväät unohtuvat kotiin, tai en muuten vain ole jaksanut tehdä mitään eväitä töihin, niin niillä saan tainnutettua nälkäni. Välillä, etenkin perjantaisin, jos olen lähdössä töistä suoraan ajelemaan muualle viikonlopunviettoon, niin turvaudun kuppikeittoon. Eipä tarvitse sitten kuljetella likaista eväsrasiaa minnekään. Vastaavasti välillä myös maanantai menee kuppikeiton varassa, jos on tullut kotiin vasta myöhään sunnuntai-iltana, eikä jääkaapista ole löytynyt yhtään mitään.
Tänään ostin ensimmäistä kertaa Knorrin kuppikeittoja hätävaraksi töihin. Näitä en ole ennen huomannutkaan kaupoissa. Ennen olen aina syönyt vain Blå Bandin Lämmin kuppeja. Valitsin mauksi Tomaatti, mozzarella, paprika keiton ,sekä Italialainen tomaatti, parmesaani. Molemmat kuulostavat hyviltä ja Lämmin kuppikeitoissa olen ainakin tykännyt tomaatti-basilika sekä tomaatti-vuohenjuusto keitoista. Koskahan pääsen näitä maistelemaan?

-s-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti