torstai 7. kesäkuuta 2012

Silmää miellyttävää sisustusta.

Tässä muutamia kuvia, joista löytyy niitä piirteitä ja ominaisuuksia joita tulevaan kotiini aion käyttää. Meille on siis tulossa moderni, yksitasoinen 118m2 omakotitalo. Kuumeisesti olen iltani käyttänyt joko raksahommissa tai nettiä selaillessa, netistä kun löytyy niin kamalan paljon uusia mukavia ideoita sekoittamaan jo valmiiksi mietityt ajatukset :)


kuva


kuva


kuva



kuva


kuva


kuva


kuva

Miltäs näyttää teidän silmään? Yhden ehdottomista lempparikuvistani jouduin jättämään pois, koska en pitkän etsinnänkään jälkeen löytänyt kuvaa uudestaan jotta olisin saanut tiedon mistä kuva on lainattu.

-H-

3 kommenttia:

  1. Raikkaan näköistä. Kylppärissä kaksi lavuaaria on nätti ja käytännöllinenkin ratkaisu, meinaatteko ne laittaa? Makuuhuoneessa näyttää myös olevan todella iso ikkuna, se toisi ainakin valoisuutta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meille ei vessaan mahdu kuin yksi lavuaari, joten siitä oli jo pelkästään tilan vuoksi luovuttava. Makuuhuoneeseen otettiin lähestulkoon lattiantasalta alkava iso ikkuna, just sen vuoksi että valo pääsee ihan eri tavalla sisään. Aamuisin kun herään, mies tuo aamupalaa sänkyyn ja avaa verhot, jotta voin sängystä katella sit pihamaalle ja nauttia aamiaista...ai miten niin toiveajattelua?! :)

      Poista
  2. Voi että, kuulostaa kyllä ihanalta, ei yhtään toiveajattelulta kuulosta kun vaan vihjailet tarpeeksi paljon :D

    VastaaPoista