perjantai 31. elokuuta 2012

Haaveilua

Tarkoituksenani on hankkia kotiimme vähitellen haaveilemiani käyttötavaroita ja "sisutuselementtejä". Kattovalaisimet olen saanut jo ostettua melkein jokaiseen kotimme huoneeseen, sekä olen ostanut jo koko ruoka-astiaston (Astiastosta taitaa puuttua tosin muutama lautanen, jotka olen onnistunut jo sählätessäni rikkomaan). Seuraavat suuremmat hankinnat odottavat lähinnä sitä, että pääsen eroon muutamista vanhoista huonekaluistamme. Uusi paikka niille on jo tiedossa, vapaa-aikaa kun vaan vielä riittäisi projektille.

Tässä nyt muutama esimerkki siitä, mitä voisin ottaa kotiimme. Nämä kuvat olen ottanut suoraan postintuomista kuvastoista. Ensimmäisenä olisi vuorossa Askon juhlakuvastosta bongattua.

Nämä tarjoushinnat ovat voimassa syyskuun ajan, mutta huom! tuotteita on rajoitettu määrä.
Tupla kupla- pöytävalaisin, harmaat uudet tabletit ja kaitaliina, sekä ehkä mahdollisesti swan- valaisin.

 Ja seuraavat kuvat taisin räpsäistä uusimmasta Stockmannin Premiere- lehdestä.
 
Hauska Hay:n apupöytä/sivupöytä ja Artekin takkupuu/ lehtiteline... meillä siis tulisi lehtitelineeksi, koska takkaa emme omista. Mutta toivottavasti joskus vielä sellainenkin löytyy kodistamme.
Ja laukkujahan naisella ei voi olla koskaan liikaa. Näiden tieltä poistaisin mielelläni muutamat vanhat tekonahkalaukkuni. Nämä molemmat laukut ovat niin kauniin selkeälinjaisia ja ajattoman mallisia.

Tällaista tällä kertaa.

Sopisiko joku näistä myös sinun kotiisi?

-s-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti