torstai 30. elokuuta 2012

Yesterday

Eilen sain taas melkoisen siivousinnostuksen. Siivouksen kohteena oli muun kodin lisäksi vaatekaappini. Ei muuta kuin vaatekaapit tyhjiksi ja lajittelemaan: Mitkä vaatteet säilytän ja mitkä saavat lähteä kierrätykseen tai roskiin. Melko rankalla kädellä heitin kyllä vaatteita kierrätyskasaan, mutta voi olla, että vieläkin säästin muutamat vaatteet liikaa. Pitää tehdä vielä uusi pikakatsaus kaapille sitten, kun saan kirppispöydän varattua itselleni.


Samalla, kun kävin vaatekaapin sisältöä läpi, siirsin kesävaatteet kaapin ylähyllylle pahvilaatikkoon ja otin syys-/ talvivaatteet esille. Nyt on siis kaappi täynnä villapaitoja.


Melkoisesti synkkeni taas vaatekaapin sisältö, kun kesävaatteet siirtyivät syrjään. En osaa jostain syystä pukea talvella, enkä kyllä enää edes näin syksylläkään mitään värikkäitä vaatteita. Minusta tuntuu, että värikkäät vaatteet loistavat kilometrin päähän täällä harmaudessa ja pimeydessä.

Siivoilujen jälkeen kerkisin käymään vielä hiukan liikkumassa, sekä katsoa Nälkäpeli- elokuvan, minkä mies oli vuokrannut töistä tullessaan. Minulla ei ollut kovin suurta mielenkiintoa tätä elokuvaa kohtaan, mutta onneksi tuli katsottua, sillä sehän oli hyvä. 
 Moniko teistä on nähnyt kyseisen leffan? Mitä piditte?

-s-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti