keskiviikko 1. elokuuta 2012

Positiivisesti yllättynyt

Kävimme nyt maanantaina syömässä kolmenruokalajinillallisen ravintola ohranjyvässä. Tämä oli taas yksi niistä ostelemistani CityDeal- lahjakorteista...

Alkuruuaksi sai valita joko sosekeiton (muistaakseni bataatti) tai caesar- salaatin. Minä valitsin tuon salaatin. Oli hyvää.

Pääruokavaihtoehtoja oli kolme: Kasvis-, kana- tai liha vaihtoehto. Valitsimme molemmat, sekä minä että mieheni, pippuripihvit lohkoperunoilla. Oli varmaan parasta pippuripihviä mitä olen aikoihin syönyt. Ja pihvin lisukkeena ollut kastike vei aivan täysin kielen mennessään :)

Vatsa oli jo hyvinkin täynnä näiden ruokien jälkeen, mutta sitten tuli vielä jälkiruoka. Itse söin Pyynikin minimunkit kahdella dipillä. Dipeiksi valitsin: suklaan ja vaniljan. Nam! 


Pakko myöntää, että emme olisi tuohon paikkaan varmasti eksytty koskaan menemään syömään, ellen olisi ostanut sinne lahjakorttia. Sillä ennakkoluulot olivat minulla melko suuret paikkaa kohtaan. Nyt kuitenkin voin melkeinpä vannoa, että tämä ei jäänyt viimeiseksi kerraksi. Suosittelen!

-s-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti