torstai 30. elokuuta 2012

Tapettikaupoille lähtee hän.

Kääk, mun pää alkaa olla ihan sekasin kaikesta mikä liittyy materiaalivalintoihin; laattoihin, maaleihin, tapetteihin ja ja...mitähän vielä?! Onneksi oon hyvissä ajoin aloittanut ja pikkuhiljaa kierrellyt eri liikkeitä tutkiskellen tapettivalikoimia ja lainaillen tapettikirjoja tarkempaa tutustumista varten. Muutamia erittäin mieluisia olenkin jo löytänyt, huomenna vielä tarkoitus käydä katsastamassa Kodin Terran valikoimaa ainakin.






Tämän hetken suosikkini löytyvät Rautiasta, kaikista eniten olen mieleisiäni tapetteja sieltä löytänyt. Yksi jopa niin potentiaalinen ehdokas, että uskoisin sen päätyvän koristamaan meidän ruokailutilan ja myös tv-tason seinustaa.


Tää tapetti on niin M-U-N!!!!

Mitä mieltä ootte mun lempparitapetista?
Eikö oo melko neutraali väriltään mutta kuitenkin niin näyttävä? Haluan nimenomaan melko pelkistettyä ja toisten mielestä jopa tylsää ja yksinkertaista kotiimme, sillä varmistan sen etten ainakaan itse (eikä siis mieskään, tottakai nää on myös sen lemppareita...) kyllästy heti. Tekstiileillä, verhoilla ja muulla saa sitten ihanasti väripilkkuja sisustukseen.

-H-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti