maanantai 27. elokuuta 2012

Lunch box.

Kiireisinä raksapäivinä (jep, mun aika on menny tänä kesänä vain ja ainoastaan raksahommissa, pahoittelut hiljaiselostani) on ihana kun pakastimesta löytyy jotain nopeaa, herkullista ja täyttävää ruokaa. Me ollaan kerran päivässä käyty nopsaa kotona syömässä lämmin ateria, yleensä olen edellisenä iltana tehnyt meille seuraavan päivän ruuan valmiiksi jotta päästään mahdollisimman lyhyillä ruokatauoilla takaisin hommiin.

Tässä yksi hyvä vinkki perus arkiruuan tilalle, meillä ainakin normaali kotiruoka kaipaa välillä hieman vaihtelua. Löytyykö sieltä muita kenellä rakentaminen käynnissä? Ilomielin kuulisin hyviä, nopeita ja maistuvia ruokavinkkejä muiltakin kuin rakentajilta :)






Kesä alkaa olla ohi, itse olen niin henkeen ja vereen syksyihminen, että mua ei edes syysilmat haittaa. Alkusyksy on aivan ihanaa aikaa lenkkeillä pienessä pimeydessä, tuulen tuivertaessa ja vesipisaroiden ripsiessa hiljalleen maahan. Ilma on syksyisin happirikas ja raikas, siitä tykkään! Ja lenkin jälkeen parasta on käydä lämpimässä suihkussa, polttaa kynttilöitä ja käpertyä kuuma, höyryävä teekuppi kädessä viltin alle sohvannurkkaan, vai mitä??

Mukavaa alkanutta viikkoa!!
-H-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti