keskiviikko 29. elokuuta 2012

Helsinki Midnight Run 1.9.2012

Jesjesjes, vihdoin se koittaa (tosin mun kesäloman vikaa viikonloppua enteilee tää tapahtuma)!!

Eli viikonloppuna suuntaan ystäväni kanssa Helsinkiin, majoitumme Sokos Hotel Presidentissä aivan Helsingin ydinkeskustassa. Tiedossa siis laatuaikaa parhaassa seurassa, tyttöjen kesken. Mun mielestä aivan ihana lopettaa kesäloma tälläiseen tapahtumaan, jaksaa sitten taas töissä ahertaa kun on vielä vikaviikonloppu vietetty poissa kotiympyröistä.

"Midnight Run Helsinki järjestetään kolmannen kerran 1. syyskuuta. Viime vuonna toista kertaa Helsingissä järjestetty tapahtuma oli 6000 juoksijalla loppuunmyyty. Vuonna 2012 lisäämme osallistumispaikkojen määrää ja toivomme vielä suurempaa osallistujamäärää. Viimeisinä vuosina on Midnight Runista tullut menestys useammassa kaupungissa ja 2011 jopa 44 000 ihmistä osallistui eri Midnight Run-tapahtumiin.

Midnight Run on yksi Pohjoismaiden suurimmista ja hauskimmista kuntoilutapahtumista jossa sinä, juoksija, olet keskipisteessä. Juoksumatka on 10 km mutta tunnelma on ainutlaatuinen. Suuren yleisön kanssa lupaamme sinulle uskomatonta elämystä. Midnight Run sopii kaikille jotka haluavat hauskan tavoitteen harjoittelulleen tarjoten samalla ainutlaatuisen elämyksen. "





Reitti kulkee Helsingin keskustassa ja on 10 km pitkä...jaiks!
 kuva


Me ilmoittauduimme tapahtumaan jo hyvissä ajoin keväällä, taisi olla Likkojen lenkin jälkihuumaa Toukokuussa. Tapahtuma on ollut jo jonkun aikaa loppuunmyytynä joten tänä vuonna osallistumaan ei enää pääse jos ei vielä ole ilmoittautunut. Ensi vuonna on taas uudelleen mahdollisuus osallistua tähän hauskaan tapahtumaan.

Jännityksellä odotan kuinka juoksu sujuu, verenmaku suussa ei kuitenkaan ole meillä tarkoitus juoksemaan lähteä. Huviahan tämä on parhaimmillaan ja uskonkin jaksavani tuon 10km matkan juosten, vauhti ei kuitenkaan päätähuimaava varmasti ole :) Pitäkäähän meille peukkuja!!

-H-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti