keskiviikko 21. joulukuuta 2011

3 yötä jouluun on.

Tämä ilta on kulunut hoidellessa viimeisiä tontun hommia, pikkuinen rakas kummipoikammekin sai vihdoin lahjansa pakettiin odottamaan aattoa.
Tänään jäi kuitenkin aikaa myös kuusenkoristeiden askarteluun. Olen erittäin ylpeä askartelujeni tuloksesta ja harmikseni joudun odottamaan vielä ensi jouluun, jotta saan ikioman kuusen omaan kotiin. Meillä on keväällä alkamassa rakentaminen ja juuri ennen ensi joulua pitäisi päästä valmiiseen, uuteen kotiin. Sinne haluan ehdottomasti jo ensi jouluksi oikean joulukuusen. Aion koristella kuuseni ainakin osittain tänään itse tekemilläni graffitinharmailla helmiäishohtoisilla paperitähdillä :)

Minulla on siis hyvissä ajoin kaikki jouluaskareet tehtynä ja voin loppuviikon vain rentoutua, viettää aikaa perheeni kanssa ja nauttia joulunajasta. En ole koskaan ymmärtänyt ihmisiä, joilla joulun laitto jää viimeisen kortin varaan ja lahjatkin hankitaan vasta aattona...Mutta jokainen tallaa tavallaan, minä olen aloittanut lahjojen ostamisen jo lokakuussa, kuten myös korttien askartelun.


Oikein rauhaisaa Joulun aikaa ja rentoa yhdessäoloa kaikille!!

(...meillä aloitettiin jo rentoutuminen ja esimerkiksi joulusiivous tehdään poikkeuksellisesti tänä vuonna vasta joulun jälkeen)!!

-H-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti