lauantai 17. joulukuuta 2011

S niinkuin Saunapäivä.

Tämän illan aion pyhittää itseni hemmottelulle. Mikä olisikaan parempi paikka rentoutua kuin sauna. Aion siis lämmittää saunan vain ja ainoastaan itseäni varten. Viihdyn harvoin pitkiä aikoja saunassa, mutta joskus tulee sellainen olo että nyt on päästävä kunnon löylyihin. Tänään ajattelinkin pitkästä aikaa saunoa pitkän kaavan mukaan. Teen itselleni käsi- ja jalkahoidot, kuorin ja naamioin ihoni sekä annan hiusteni nauttia hoitoaineesta normaalia pidempään.



Olen kokeillut monenmerkkisiä tuotteita ja yksi suosikeistani on ammattikosmetiikkasarja Biodroga, http://www.biodroga.fi/. Biodrogan valikoimasta löytyy jokaiselle ihotyypille sopivat tuotteet. Muut illalla käyttämäni tuotteet näkyvät kuvassa.


Meidän saunassa käytetään myös löylytuoksuja. Kuvassa muutama suosikeistani. Minkähän tuoksun tänään valitsisin...voi olla että kallistun raikkaan metsän puoleen.



Itse pidän tärkeänä, että myös sauna on laitettu viihtyisäksi. Mielestäni myös sauna kaipaa sisustusta. Meidän kiuasta koristaa valkoiset kiuaskukat, jotka olen saanut lahjaksi. Aivan ihana lahjaidea!


Kuvassa myös aivan ihanat Rento-löylykiulu sekä löylykauha, jotka -S- meille viime jouluna osti pukinkonttiin.


Saunanraikasta lauantai-iltaa kaikille!
-H-
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti