sunnuntai 25. joulukuuta 2011

Uusi vuosi, uudet kujeet.

Nyt kun on joulu taas ohi, voidaan alkaa valmistautumaan uuden vuoden suunnitteluun. Ensi vuosi tuo kaikin puolin mukavia juttuja mulle sekä -S-:lle. Vuosikin vaihdetaan yhdessä Tampereella, luultavasti blogia kirjoitellen, herkutellen, raketteja katsellen ja tinaa valaen.



Kuten jo kirjoitin, ensi vuonna tapahtuu jänniä. Meidän talon perustukset valetaan toukokuussa ja ensi kesä (ja syksy) meneekin raksalla pääosin. En malta odottaa!! Kaikki ylimääräinen aika, joka raksahommilta jää, meneekin -S-:n häiden suunnitteluun ja valmisteluun. Mun pikkusisko menee NAIMISIIN! Elokuussa juhlitaan siis -S-:n häitä ja joulukuussa vietetään -H-:n tupaantuliaisia valmiissa omakotitalossa. Voisiko suurempia juttuja enää ensi vuodelta odotella?! Mahtava vuosi tulossa.

Minkälaisia suunnitelmia teillä on ensi vuodelle? Ihan yhtä suuria juhlan aiheita voi olla pienemmätkin asiat kuin meillä. Muistetaan siis olla onnellisia myös niistä pienistä asioista joita arkeemme mahtuu.

Voisinko luvata itselleni, että ensi vuonna muistan joka päivä miettiä yhden pienen asian jonka vuoksi voin olla onnellinen?

-H-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti