torstai 5. tammikuuta 2012

Kahvila Kuusi

Ostin syyskuussa CityDeal- lahjakortin, joka sisälsi pariloidut patongit omavalintaisella täytteellä sekä kahvit kahdelle Kahvila Kuusessa. Eilen illalla huomasin, että tänään olisi lahjakortin viimeinen voimassaolopäivä.Tänään päivällä sitten suuntasimme mieheni kanssa syömään ja kahvittelemaan. 
Kahvila sijaitsee keskustasta katsottuna hiukan syrjässä (Holiday Club Tampereen kylpylän läheisyydessä), joten sinne emme olisi muuten varmastikaan eksyneet. Emme muuten olleet ainoat ”Matti myöhäiset”. Kuulin myyjän kertovan eräälle asiakkaalle, että tänään oli käynyt lähemmäs 100 asiakasta lahjakorttinsa kanssa hakemassa patonkeja :) 

Kanapatonki aurajuustolla ja kahvi runsaalla kermalla maistui ainakin minulle. Eli jos sielläpäin liikkuu ja pikkunälkä yllättää niin kannattaa käydä kokeilemassa.

Kahvila oli melko pieni ja sen yhteydessä oli myynnissä myös muutamia maalaisromanttisia sisustustarvikkeita. Tämän tyylisestä sisustuksesta tykkääville voin kertoa, että osa sisustustavaroista oli nyt -40% alennuksessa.



-s-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti