lauantai 7. tammikuuta 2012

Kasvisruokaa ja klipsipidennykset.

Lupasin palailla vielä tänään joten tässä tulee, Päivällä menin pitkästä aikaa käymään ystäväni luona kylässä. Siellä ystäväni pieni poika piti minulle seuraa kuten myös ystäväni. Pääsin myös kokeilemaan klipsipidennyksiä. Netistä voi tilata melko edullisesti upeita pidennyksiä esimerkiksi täältä. Saattaa olla että tilaan itselleni hieman tuuhennusta hiuksiini, klipsit oli todella helppo laittaa ja ottaa pois, eikä niitä nähnyt omien hiusten seasta ollenkaan.

Pakolliset ruokakauppaostokset kuuluivat myös päivän ohjelmaan. Täällä on turistikausi meneillään parasta aikaa. Ruokakaupatkin ovat täyttyneet itänaapureistamme joten kaupassa riitti vilinää ja jonoa. Selvisin kuitenkin kunnialla kotiin. En ole karppaaja, mutta olen huomannut voivani paljon paremmin jos en syö hiilareita. Turvotus ja väsymys häviävät tipotiehen jos jätän ruokavaliostani pois vaaleat jauhot, pastan, perunan,riisin ja leivän. Tästä hyvästä olotilasta johtuen päätin tänään tehdä aura-kasvispaistosta.

Olen kova soveltamaan ruokaohjeita ja kokeilemaan omia ideoitani (olen myös melko mielikuvitukseton tyyppi). Tänään siis päädyin pilkkomaan ruokaani kesäkurpitsaa, paprikaa, tomaattia, sipulia, valkosipulia ja porkkanaa.




Porkkana"kiekkoja" keitin ensin hetken ja sillä aikaa pilkoin kaiken muun valmiiksi. Paistoin kasvikset pannulla, lisäsin muutamaa maustetta, ranskankermaa ja aurajuustoa...ja voin kertoa että kyllä tuli hyvää!




Nyt on siis maha täysi ja innolla odottelen illalla alkavaa Putous-ohjelmaa. Putousta katsoessa voisi käpertyä viltin alle ja hakea kulhollisen vaniljajätskiä. Tälläinen päivä siis minulla, mitä te muut olette tehneet?

-H-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti