tiistai 24. tammikuuta 2012

Karppipizzaa.


Mukavaa tammikuun 24.päivän iltaa!
 
Kuinka moni teistä on hurahtanut karppaukseen? Itse en ole karppaaja, mutta oman hyvinvointini vuoksi tykkään syödä vähähiilihydraattista ruokaa. Tänään tein meille iltapalaksi pizzaa vähähiilihydraattisella pohjalla. Ohjeen löydät täältä.

Raaka pohja näyttää melko mielenkiintoiselta.

Uunissa pelkkää pohjaa pidetään ensin 10 minuuttia, sen jälkeen täytteet ja 15 minuutiksi vielä uuniin.

Herkullinen iltapala juuri uunista tulleena, kyllä maistui ainakin meille!


Itse huomaan selvän eron olossani jos syön vähemmän hiilihydraatteja. Olen huomattavasti virkeämpi sekä jokapäiväinen vaivani, vatsan turvotus, on loppunut melkein kokonaan. Painonhallinnan kannalta en itse siis karppaa ja hiilihydraatteja syön päivittäin.Pääosin valkoiset jauhot, pastan ja perunan olen ruokavaliostani pois jättänyt. Leivästä en helpolla luovu.

Tämmöisiä juttuja tänään, näyttäisi siltä että nyt se talvi sitten tuli. Ainakin täällä meilläpäin pakkasta on aivan riittämiin, tällä hetkellä mittari näyttää -15!!

-H-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti