perjantai 10. helmikuuta 2012

Kevättä rinnassa.




Olen jo muutamana päivänä haaveillut siitä hetkestä kun kevätaurinko paistaa taivaalla, räystäistä tiputtelee vesipisaroita ja ensimmäiset kevään merkit on herkästi aistittavissa. Vaikka pahin paukkupakkasjakso on parhaillaan meneillään, on olo jo melko keväinen. En tiedä mistä se johtuu mutta minun kevätfiilis alkaa aina jo näillä main, onhan ulkonakin jo valoisaa melko aikaisin aamulla.



Varma kevään merkki on myös se, kun posti tuo paketissa uudet kesäkengät. Tällä kertaa edellisvuosista viisastuneena, tilasin kenkäni heti kun kevätuutuudet tulivat myyntiin.


http://www.brandos.com/

Ensi kesänä varpaani pujahtavat Tommy Hilfigerin kiilakorkokenkiin. Ihastuin tähän malliin heti sen nähtyäni; korko ei liian korkea, ihania pieniä yksityiskohtia ja takuuvarmuus siitä että kengät ovat hyvät jalassa.



Näen itseni jo lämpöisenä kevätpäivänä terassilla uusissa kengissäni, tummansinisissä Liu Jo'n Bottom Up-farkuissa sekä esimerkiksi B Youngin sinisessä topissa.

kuva: http://www.nelly.com/



Taidan olla hieman höppänä, kun keväästä jo tässä vaiheessa haaveilen. Itse kuitenkin uskon että pienen hetken päästä on taas kesä ja aurinko paistaa.

Aurinkoisia ulkoilukelejä ja mukavaa viikonloppua!
-H-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti