torstai 9. helmikuuta 2012

Ystäväjuttuja.

Kuten aamulla jo muistuttelimme, tänään siis oli viimeinen päivä viedä postiin ystävänpäiväjutut.



Tiesittekö että Suomessa ystävänpäivää on vietetty vasta 1980-luvulta alkaen? Muualla maailmassa ystävänpäivä, Valentine's day, on isolta osin ns. rakastavaisten päivä kun meillä täällä Suomessa päivää vietetään nimenomaan ystävän päivänä.



Itse en normaalisti lähettele ystävänpäiväkortteja, mutta tänä vuonna tein poikkeuksen. Minulla on muutama erittäin tärkeä ystävä joista toinen on rakas pikkusiskoni S. Ajattelin "ilahduttaa" siskoani hurauttamalla viikonloppukylään heti ystävänpäivän jälkeen, joten korttia en hänelle lähettänyt. Yksi ystäväni kuitenkin tulee kortin ja pienen paketin saamaan. Tämä ystävä on minulle kuin isosisko. Emme ole tunteneet vielä montaakaan vuotta, mutta yhdessä olemme viettäneet hurjan monta hauskaa ja surullistakin hetkeä. Ennen näimme päivittäin, mutta ystäväni muutti kesällä ja nyt siis pitkän välimatkan vuoksi näemme melko harvoin. Soittelemme usein, mutta koska en ystävänpäivänä pääse halausta hänelle antamaan, halusin lähettää hänelle pienen paketin. 

Hyviä lahjaideoita, joiden saaminen postissa ilahduttaisi ainakin minut, ovat esimerkiksi suklaa, naistenlehti, kynttilät, leffalippu, kutsu syömään tai helppo lähetettävä; tiskirätti.


Tämmöinen lahja ilahduttaisi ainakin minua ystävänpäivänä. Tämä kuva Ekoliinan nettisivuilta, linkki alla.

Ekoliinalla on upeita ja todella hyviä tiskirättejä. Itse olen käyttänyt ekoliinoja jo kauan, ne voi pestä pesukoneessa ja ovat biohajoavia, eli käytön jälkeen mahdollista tipauttaa vaikkapa kompostiin. Ekoliinoja voit tilata esimerkiksi täältä.

Minkälaisia juttuja teidän ystävänpäivänne sisältää? Vietättekö ystävänpäivää jollain erityisellä tapaa vai onko päivä vain yksi muiden joukossa?

-H-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti