keskiviikko 1. helmikuuta 2012

Suojakertoimia

Tänään kävin ostamassa aikaisemmin luettelemiani tarvikkeita matkaa varten. Aurinkorasvoja päädyin ostamaan kolme purkillista. Ensimmäisille lomapäiville sk25, loppulomaksi sk15 ja kasvoille aurinkovoide sk30. Näillä uskon suojaavan ihoani tarpeeksi auringolta. Otan vielä mukaani syväkosteuttavan vartalorasvan ja levitän sitä iltaisin koko vartalolleni, niin iho pysyy kosteana. Vatsan suojaksi ostin 50tabletin pakkauksen maitohappobakteereja ja 100ml pullon käsidesiä. Eipähän pääse turhia bakteereja ainakaan omien käsieni kautta suuhuni. Kuvassa myös ostamani Aussien 3minute miracle- tehohoitoaine sekä suojaava huulivoide.


Mistähän johtuu, että kaikki kosmetiikka tuotteet loppuvat aina yhtä aikaa? Naamarasva, kasvojen pesuaineet ja kaikki muut hygieniatuotteet alkavat olla aivan lopussa. Normaalisti olen käyttänyt Cliniquen naamanpesuaineita ja kasvovoiteita, mutta nyt ostin kokeiluun Simple- sarjan tuotteita. Onko kenelläkään kokemusta kyseisen sarjan tuotteista? Pienenä "extrana" ostin myös 2kpl kuorivia kasvonaamioita, jotka sisältävät avokadoa ja saksanpähkinää. 

 Nyt kaapissa on kaikki tarvittavat kasvojen hoitoaineet, mutta mietin pitäisikö silti ostaa lentokentältä myös tutut ja turvalliset Cliniquet :)

-s-  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti