sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Laiska lauantai

Eilen en saanut aikaiseksi tehtyä yhtään mitään. Oleilin vain kotona neljän seinän sisällä ja katselin tietokoneelta mm. Salattujen elämien vanhoja jaksoja ja The Voice Of Finlandin lauluesityksiä. Illalla siirryin tietokoneen äärestä sohvalle tv:n ääreen katsomaan Putousta, kera viinilasin ja suklaalevyn. Siinä oli koko eilisen päivän sisältö hiukan tiivistettynä.

Tänään aloitin päiväni vähän tehokkaammin. Herätyskello soitti klo.8.45. Nousin ylös, kävin suihkussa,
join kupillisen kahvia, meikkasin ja laitoin hiukset. Sen jälkeen suuntana olivat Tampereen Häämessut, jotka järjestettiin Tampere-talossa. (Alun perin tarkoitus oli mennä jo eilen.)

Kaupanpäällisiksi jokainen sai Viking Linen risteilykortin

Messuilla oli esillä valokuvaajia, juhlapaikkoja, pukuvuokraamoja, askarteluliikkeitä sekä tietysti sormuksia ja kaikkea muuta mahdollista häihin liittyvää. Monilla paikalla olevilla esittelijöillä oli myös hyviä messutarjouksia. Itseltä jäi tarjoukset hyödyntämättä, mutta muutamia käyntikortteja, ale-kuponkeja ja kuvastoja tuli kyllä saatua / napattua kotiin mukaan.

Päivän saalis

Lisäksi paikalla oli parin eri liikuntakeskuksen edustajia. Voisiko olla parempaa paikkaa hankkia uusia asiakkaita? Melko moni tuleva morsian kun haluaa varmasti karistaa muutaman kilon ennen tärkeää päivää.
Messuilla oli myös kaksi erilaista muotinäytöstä. Me kävimme katsomassa molemmat. Ensimmäinen näytös sisälsi morsiamen ja sulhasen pukumuotia, naisten alusvaatteita sekä juhlakoruja ja sormuksia. Toinen näytös esitteli häävieraiden juhlapukeutumista.

Kokonaisuudessaan häämessut olivat pienemmät mitä olin kuvitellut. Ihmisiä oli paikalla sopivasti, eikä ollut pahaa ruuhkaa. Pari tuntia siellä vierähti kierrellessä. Siinä ajassa kerkisi sopivasti tutustumaan kaikkiin itseä kiinnostaviin ”pisteisiin” ja katsomaan näytökset.

Tähän loppuun vielä ihania lausahduksia eräästä saamastani mainoslehtisestä…   

 




... ja loppuilta taitaakin mennä taas TV:n ääressä :)

-s-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti