lauantai 19. toukokuuta 2012

Aamu alkoi reippaillen

Päätinpä sitten eilen illalla laittaa herätyskellon soittamaan tänään aamulla seitsemältä. Ensimmäinen ajatus kellon soidessa tänä aamuna oli, että "ei vielä". Urheasti kuitenkin kömmin heti sängystä ylös. Ja sitten "naps" vaan, minulla olikin yhtäkkiä kamalasti energiaa. Klo.7.30 olinkin sitten jo eteisessä lenkkivaatteet päälläni solmimassa lenkkareitten nauhoja ja lähdössä juoksulenkille.

Ulkona oli ihanan hapekas ilma. Tykkään yleensäkin käydä esim. sateen jälkeen lenkillä. Kun ilma on ihanan raikas, niin juoksukin kulkee paljon paremmin. Muutenkin oli mukava juoksennella, kun ei ollut montaa ihmistä eksynyt samoille reiteille lenkkeilemään vielä tuohon aikaan. Ensimmäisen viiden kilometrin aikana vastaan lenkkeili vain yksi vanhempi mies ja viimeisen kahden kilometrin aikana tuli muutama pariskunta kävellen vastaani.

Puoli yhdeksän aikoihin olin jo juossut 9km lenkin ja olin takaisin kotona. Kotona tein sitten vielä pienet palauttavat venyttelyt ennen suihkuun menoa. Samalla kun venyttelin niin join mansikan makuisen protein- juoman. Se maistui ehkä vielä hiukan paremmalle, kuin eilinen vaniljan makuinen juoma. Taidan käydä tänään vielä nopeasti kaupassa ennen töihin menoa ja käyn ostamassa muutamat protein- juomat lisää kaappiin.


Energistä päivää myös teille kaikille!

-s-

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa hienolta. Aikaisin aamulla lenkkeily tuo mielestäni erikoisen hyvän fiiliksen. Harmi vaan, että minun kohdallani kyseistä tapahtuu vain muutaman kerran kesässä :D. Kunpa rytmi olisikin sellainen että nousisi ajoissa ylös, päivät tuntuisivat pidemmiltä.

    Teki varmaan hyvää ennen töitä käydä lenkillä, hauskaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aamun lenkistä sai kyllä kivasti energiaa päivään. Yritän nousta yleensä vapaapäivisinkin seitsemän/kahdeksan aikoihin, että on päivällä aikaa touhuilla kaikkea kivaa. Iltaisin saatankin sitten väsähtää jo heti kymmenen jälkeen :) -s-

      Poista