perjantai 18. toukokuuta 2012

Kihartimet voi heittää roskiin.

Ajattelin tulla jakamaan teillekin tämän hiustenkiharrusvinkin, minkä löysin jonkun aikaa sitten jostain blogista.
Voin heti alkuun todeta, että kyse on todella helposta kiharrustavasta, sillä olen yleensä aina "peukalo keskellä kämmentä", jos on kyse hiustenlaitosta.

Tähän ei tarvita muuta, kuin pelkästään jokin kapea n.1-2cm levyinen pään ympäri ulottuva joustava hiuspanta. Eli tämä on huomattavasti halvempi ja hiusystävällisempi vaihtoehto, kuin esim. tavallinen lämpökiharrin.

Harjaat vain ensin hiukset (hiukset voi olla mielellään hiukan kosteat tai niihin voi laittaa jotain muotoiluainetta) ja asetat pannan päähäsi hiusten päälle "inkkaripanta"- tyyliin. Tämän jälkeen alat kieputtaa hiuksia molemmilta sivuilta (etene edestä taaksepäin) osio kerrallaan pannan alta ympäröimään pantaa. Jatkat tätä vain niin kauan, että kaikki hiukset ovat pannan ympärillä. (Minulla meni tähän aikaa maksimissaan viisi minuuttia.) Pysyittekö kärryllä?

 Tässä muutama kuva "kampauksesta".


Lopuksi vain annat kampauksen olla päässäsi niin kauan, että hiukset ovat täysin kuivat. Tämä kampaus päässä voi vaikka nukkua. Mielestäni kampaus on kuitenkin jo tässä kiharoiden tekovaiheessa niin kaunis ja näyttävä, että voisin lähteä vaikka tämä kampaus päässä käymään kaupassa. Ja miettikääpä mitä ajansäästöä: Ensin aamulla laitat hiuksesi kihartumaan pantakampaukselle ja töiden jälkeen iltapäivällä sinun tarvitsee vain ottaa panta pois päästäsi ja sinulla on kiharat valmiina. 

Tässä pari kuvaa heti pannan poiston jälkeen (olin nukkunut yön panta päässäni).


Suosittelen kokeilemaan!
 
-s-

2 kommenttia:

  1. Tosi hyvä vinkki kyllä! Niin yksinkertainenkin vielä että ihme ettei ole tullut koskaan mieleen :). No itse en kyllä todellakaan ole mikään hiustenlaittaja, mutta olisi kiva osata edes jotain tehdä. Jos saan aikaiseksi ostaa pannaponnarin niin taidan kokeilla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin normaalisti sorrun aina vain hätäponnariin :) -s-

      Poista