torstai 24. toukokuuta 2012

Lidliin vaateostoksille?

En olisi vielä pari vuotta sitten arvannut, että tulisin joskus ostamaan vaatteitakin Lidlistä. Pakko myöntää, että minulla oli hiukan ennakkoluuloja vaatteiden laadun suhteen, mutta kun tuttavani sitten joskus kehui minulle Lidlin urheiluvaatteita, niin minäkin päätin ostaa yhdet juoksutrikoot kokeiluun. Tuon jälkeen kävinkin ostamassa melkein heti myös juoksupaidan. Sen verran hyvälaatuisiksi housut olivat osoittautuneet.

Eilen illalla kun selailin postin tuomia ilmaisjakelulehtiä, niin huomasin Lidlin lehdestä urheilucaprit ja juoksutopin. Tarjous näytti tulevan voimaan tänään torstaina, joten ei auttanut muu kuin suunnata kohta Lidliä.


Nyt on sitten ostettu kesäksi uudet, ohuet ja hengittävät juoksuvaatteet. Koot näyttivät kaupassa todella pieniltä, joten ostin paidan varmuudenvuoksi s-koossa, mutta caprit rohkenin ostamaan xs- kokoisena. Kotiin päästyäni aloin sitten heti jännityksellä sovittelemaan vaatteita, ja sain ilokseni todeta, että vaatteet olivat juuri oikean kokoiset.

 
Oletteko te ostaneet koskaan Lidlistä vaatteita?

-s-

2 kommenttia:

  1. En ole vielä ostanut, mutta viime reissulla katselin vaatteitakin ja ilokseni siellä on kyllä hinnat ainakin kohdallaan. Miehelle vinkkasin pyöräilyhousuista, joita siellä oli halvalla ja näyttivät vielä hyvälaatuisiltakin.

    VastaaPoista
  2. Moi! Eksyin tänne googlesta, kun googlasin Lidlin vaatteita. Voin kertoa, että hinta ja laatu eivät todellakaan kohtaa: Nimittäin kaikki sieltä ostamani vaatteet ovat niin HYVÄ LAATUISIA, etten voi uskoa hinnan olevan niin edullinen :)

    Nykyään ostan kaikki normaalit paidat Lidlistä, koska esim. H&M:llä ja Seppälässä peruspaidat ovat huonolaatuisia ja hihojen saumat kiertyvät käytössä erittäin ärsyttävästi.

    Huomautan kuitenkin, että on huonoa, kun vaatteita ei Lidlissä voi sovittaa. Ostin joulun aikaan hupparin, josta päällä luki koko ja itse huppari olikin kokoa pienempi. No, se ei haitannu, koska huppari istui loistavasti. Tietenkin otti päähän se, miten ei ostaessa voi olla varma, minkä kokoinen vaate paketissa on, vaikka päällä pahvissa lukisi koko. Eli paketti on avattava kaupassa nähdäkseen, onko vaate samaa kokoa kuin mitä paketin "kansi" väittää.

    Eilen ostin huppari+olohousut paketteja kaksi 17 euron kappalehintaan. Eli yhteensä 34 euroa. Mistään halpap*skakaupoistakaan ei saa 34 eurolla kahta hupparia ja kaksia olohousuja! Huppareissa koko oli liian iso, mutta muuten laadultaan nämä(kin) olivat jälleen loistolaatua!

    Eli suosittelen ehdottomasti Lidliä. Vaatteet ovat erilaisia kuin muualla, mutteivat ole päällä tunnistettavissa Lidlin tavaraksi. Moni neule, paita jne. on muodikas ja samalla ajaton.

    Pakko vielä kertoa, että teini-iässä vanhempani hurahtivat Lidliin täysin ja äitini osti sieltä minulle talvikengät. En tiedä, mitä mahtoivat maksaa, mutta ne ovat edelleen minulla käytössä ja kunnoltaan kuin uudet, vaikka ikää niillä on jo yli 5 vuotta ainakin. Aluksi tosin en niitä käyttänyt, koska minua hävetti käyttää Lidlin kenkiä :DDD Aktiivisessa käytössä nuo lämpimät ja kestävät talvikengät ovat olleet jo 3-4 talvea ainakin. Yleensä tuossa käyttöajassa normaalit kengät alkavat jo vähän "vuotaa" loskakelillä ja osia irtoilee, kun on niin kulunut/hangannut.

    Jos siis Lidlissä olisi jotain kivoja kenkiä, niin ostaisin kyllä. Enimmäkseen on tainnut olla kesäsandaaleja ja lasten kenkiä. Lenkkareita oli juuri, ja ostin miehelleni sellaiset (hinta 20 euroa).

    Mutta kenkiä odotellessa ratsaan Lidlin vaatteet. Vinkkinä, että jos aikoo löytää kokoja, on kannattavaa mennä heti torstaisin tai maanantaisin (mahdollisuuksien mukaan heti aamusta). Muuten sopivat koot tai värit ovat aina loppu :/

    Huh huh, kylläpäs kirjoitin pitkän ja ylistävän puheen :DDDD Tämän blogitekstin aiheesta, että en ole ostanut urheiluvaatteita kun en urheile. Mutta jos urheilisin, niin tämä blogiteksti kannustaa ostamaan edullisesti urheiluvaatteita Lidlistä :)

    VastaaPoista