maanantai 12. maaliskuuta 2012

Nettishoppailuvinkkejä

Ajattelin tulla vinkkaamaan tänne ihanasta nettikaupasta jonka löysin tänään. Löytöni oli Wishwearin nettisivusto. Siellä on myynnissä laadukkaita ja ihanan suloisia vaatteita naisille. Merkkeinä mm. Chill Norway, Cream ja Odd Molly. Wishwearilla on myös pieni vaateliike Jyväskylässä, Väinönkatu 28:ssa. Liikkeen nettisivuille pääset tästä.

Tätä kirjoittaessani tuli mieleeni heti toinen mainitsemisenarvoinen liike, joka myy samantyylisiä vaatteita: Putiikki rannalla. Täällä Tampereella on kaksi liikettä, toinen Hämeenkadulla keskustorin läheisyydessä ja toinen Onkiniemessä. Helsingissä on yksi liike Unioninkadulla. Jos ei kuitenkaan asu pääkaupunkiseudulla eikä täällä suunnalla, niin ei hätää, liikkeellä on myös nettisivusto. Sivustolle pääset tästä.

Hyvistä ale-löydöistä haaveileville vielä vinkkinä saksalainen sivusto dress-for-less. Kyseessä on fashion outlet, eli paljon tuotteita alennetuin hinnoin. Nytkin -70% alennuksessa paljon vaatteita niin naisille kuin miehille. Itse juuri mietin, että laittaisinko tilausta menemään :) Käykää ihmeessä kurkkaamassa. Sivuille pääset tästä.



Mitä piditte? Oletteko aikaisemmin käyneet näillä sivustoilla? 
 
-s-


kuva lainattu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti