keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Ruuanjämät uusiokäyttöön.

Mun uudenvuoden lupaus (jonka tein toki vähän jälkijunassa) on, että heitän vähemmän ruokaa roskikseen. Tässä yksi vinkki kuinka käyttää "ruuanjämät" uuteen ruokaan.




Vasemmassa reunassa kuvaa on kesäkurpitsasta tehty "tagliatelle" jonka kaveriksi tein katkarapu-aurajuustokastikkeen, nam. Koska kastiketta jäi, mutta kesäkurpitsaa ei, päätin hyödyntää lopun kastikkeesta seuraavan päivän eväissä. Sekoitin kastikkeen normaalin salaatin kanssa ja oli todella maistuva lounas, työkaveritkin olivat kerrankin kateellisia mun herkullisista eväistä!

Otan ilomielin samankaltaisia vinkkejä vastaan teiltä lukijoilta, jotta saan jatkossakin hyvät eväät töihin.

-H-

1 kommentti:

  1. Kylläpä näyttää herkulliselta.

    Ajatus ruuanheittämisestä roskikseen, on mulle kyllä kauhistus. Varmastikin sen tähden kun autan nälkäisiä lapsia. ja niissä köyhissä kodeissa ei heitetä mitään roskiin vaikka jo pitäisikin.

    VastaaPoista