tiistai 27. maaliskuuta 2012

Sadepäivän pelastus - HAI

Tänään on taas ollut sateinen päivä. Keväisin ja syksyisin tykkään vesisateesta, kesällä se vähän harmittaa. Lumet ovat sulaneet ihan hirveästi ja kuraa alkaa olla joka paikassa. Mun usean vuoden takainen hankintani pitää varpaani kuitenkin kuivana säällä kuin säällä.


Nämä saappaat jalassa lompsin usein niin pyykkituvalle, roskakatokselle kuin töihinkin. Mun ihanat Nokian SUOMALAISET HAI-saappaat aiheuttavat usein ihastelua ja viimeksi tänään hierojani totesi että kun kengistä olen valmis luopumaan, minun tulee mennä hieromaan kauppoja (aika osuva sanonta hierojasta puhuttaessa) hänen kanssaan :)

-H-

11 kommenttia:

  1. Miten olet saanut pidettyä hait noin puhtaina. Omani ovat jo aivan pinttyneet,ja harkitsen niiden uusiokäyttöä,eli ostaisin uudet ja noi jäisivät puutarhakumppareiksi kesämökille !
    Merja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, taitaa olla niin että kumpparit näyttävät kuvassa puhtaammalta kuin oikeasti ovat :) Nuo kengät jalassa on kyllä rymytty jos jonkunlaisessa kuralätäkössä, uskollisesti ovat palvelleet ja pysyneet hyvänä!
      -H-

      Poista
  2. Minun vihreät hait ovat jo kuistiklla kukkaruukkuina,ostin tilalle ratian saappaat !
    Taru

    VastaaPoista
  3. Minun vihreät hait jäivät kaapin täyteeksi kun hankin tilalle punaiset kontiot !
    Mitä vanhoista haista voisi tuunata,koska järkevää ei ole heitää niitä kaatopaikallekaan!
    Tiina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niistähän voisi varmasti tehdä vaikka mitä, kun vaan olisi tarpeeksi mielikuvitusta. Olen nähnyt hienoja kukkapurkkeja, jotka on tehty vanhoista saappaista. Osa on myös leikannut varret pois ja tehnyt niistä nurmikonajo kengät/ postin haku läpsykät. Ja jos ei muuta, niin onhan ne komeat vaikka saappaanheittoon :D -s-

      Poista
  4. Mun vihreät hait sai uuden ilmeen kun leikkasin "valkoiset"=likaisen kellertävät varrensuukaistat pois heijastinnauhaan saakka! Nyt saappaita tulee taas käytettyä
    uudistuksen jälkeen! KOKEILKAA!!
    SOILI

    VastaaPoista
  5. Olisko kelään laitaa kuvaa tuunatuista haista,vois kokeilla keltaisista jotakin ...
    Tiina

    VastaaPoista
  6. Varsia voi lyhentää vähitellen,jolloin saappaista on iloa pidempään ja ilme uusiutuu moneen otteeseen.Omat vaalean siniset ovat nyt nilkkapituiset,ja keväällä aion hankkia
    NOKIAN PIHA-saappaat,jolloin tuunaan näistä nilkkapituisista puutarhapistokaat jotka
    on kätevä sujautaa jalkaan kun kipaisee postilatikolle. Hait ovat kestäneet 7-8 vuotta
    mutta väri on haalistunut ,ja aloin kokeilla tuunausta viime keväänä,kun saappaat jäivät haalistuneina komeron täyteeksi ! Kiva hyödyntää vanhoja saappaita,jotka muutoin seisoisivat tyhjän panttina ! KANNATAA KOKEILLA !
    MAARIT

    VastaaPoista
  7. Kakkos-saappaiksi metsästelen ompunvihreitä haita kirppareilta,koska uusia ei enää valmisteta/ole myynnissä.
    Kirppiksellä törmäsin kyllä eräisiin,mutta ne oli niin pinttyneet ja varsien taivekohdat täynnä pientä halkeamaa joista reiän ilmestyminen on ppäivänselvää kohta ,hintaa vielä 10 €!!!

    Hierottaisko kauppoja ME noista sinun ompuista ? Jos kunto likimainkin kuvanmukainen haluaisitko luopua niistä 25€:lla?

    Päivi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai tätä väriäkö ei enää valmisteta?! Tuli aivan yllätyksenä minulle, itse kun ei oo tarvinut värivaihtoehtoja pähkäillä kun omistan jo kivan väriset. En raaski hyvistä ja mieleisistä saappaista luopua tuohon hintaan, koska sillä rahalla en uusia tilalle saa. Ja kuten sanoin, värikin on omaan mieleen :) Toivottavasti löydät ompunvihreät saappaat käyttöösi.

      Löytyyköhän täältä blogin lukijoista keneltäkään muulta samoja saappaita joista raaskisi luopua?

      -H-

      Poista
    2. kOROTAN HINTAA 35€ JOS KUNTO EI OLE KAMALASTI HUONONTUNUT ! Saappaat vieläkin hakusessa !
      Päivi

      Poista