torstai 27. syyskuuta 2012

Helsinki

 Eli viime perjantaina iltapäivällä lähdimme ajelemaan Turusta kohti Helsinkiä. Matkalla pysähdyimme kaksi kertaa, ensin ABC:llä herkkuja ja kahvia ostamassa, sekä sitten toisen kerran Muurlassa, Muurlan tehtaanmyymälässä.


Helsingissä kävimme ensimmäiseksi kirjaamassa itsemme sisälle hotelliin. Valitsimme hotelliksi Radisson Blu Seasiden, sen hyvän sijainnin ja sopivan hinnan vuoksi. Voin kyllä suositella hotellia kaikille: Huone oli siisti ja tyylikkäästi sisustettu, pysäköinti oli viikonloppuna (perjantai-illan klo.19.00 jälkeen) hotellin edustalla maksutonta (kadunvarsiparkissa), ja hotellihuoneen hintaan sisältyi aivan mahtava aamiaisbuffet. Hotellivalinta oli siis kaikin puolin loistava.

Yleisiä tiloja
Hotellihuone
Aamupalalla

Meillä ei ollut Helsingissä (niin kuin ei Turussakaan) mitään erikoista ohjelmaa suunnitelmissa. Kunhan kiertelimme kaupoilla, kävimme ravintoloissa syömässä, nähtiin paria kaveriamme, sekä ihan vain oltiin kahdestaan, käveltiin kaupungilla ja nautittiin yhteisestä ajasta. Ei kovin kummallista, mutta silti aika ihanaa! Yhteistä aikaa, kun ei tunnu koskaan olevan liikaa. 


 -s-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti