perjantai 14. syyskuuta 2012

Pumppaa, pumppaa, jaksaa, jaksaa

Kun pääsin tänään töistä, motivaationi salille menoa kohtaan oli melko lähellä nollaa. Olisi hiukan ehkä väsyttänytkin, mutta silti marssin urhoollisesti suoraan salille. (Onneksi olin napannut salivaatteet jo aamulla valmiiksi matkaani, niin ei tarvinnut käydä edes kotona, sillä siellä olisi helposti laiskuus ottanut vallan.)

Tänään päätin treenailla salilla vähän fiiliksen mukaan. Päätin, että teen vain sen verran, mihin tämänpäiväiset voimavarat sekä motivaationi riittää, ja that´s it! Yllättäen sainkin lämmitellessäni jonkun ihmeellisen spurtin päälleni ja lopulta tuli sitten treenattua lähes koko kroppa, sekä jalat että ylä- ja keskivartalo. Mahtava puolitoistatuntinen treeni on nyt takana ja innostus saliharjoittelua kohtaan pääsi taas loivaan nousukäyrään.
Aloinkin nyt heti elätellä toiveita, että onnistuisinko vihdoin tasapainottamaan ja rytmittämään liikkumiseni sekä ryhmäliikuntatunteihin että kuntosaliharjoituksiin, siten että saisin pidettyä yhtälailla innostuksen molempia harjoitusmuotoja kohtaan. Saa nähdä kuinka minun käy, mutta pääasia on nyt, että olen saanut taas normaalista liikuntarytmistäni kiinni.

Nyt saankin sitten heittäytyä laiskaksi, sillä huomenna olisi vuorossa lepopäivä :)

Mukavaa ja rentouttavaa viikonloppua teille kaikille!

-s-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti