perjantai 7. syyskuuta 2012

Itku meinasi tulla

Kävin tänään Ideaparkissa ostoksilla. Jossain vaiheessa, kun olin kiertelemässä kaupoilla, huomasin, että kelloni oli tippunut. Aloin miettiä heti, että mihin se olisi mahdollisesti voinut tippua, missä oli sovittanut vaatteita ja saankohan sitä enää koskaan itselleni.

Menin ensimmäisenä Lindexille kysymään, että oliko heille palautettu mahdollisesti kelloa. Ei oltu. Sieltä myyjä vinkkasi, että Info pisteelle vievät yleensä tavarat, joita kaupoista löytyy. Seuraavaksi suuntasin sitten sinne kyselemään. Kun kyselin kelloa, niin myyjä kysyikin tarkennusta, että millaisesta kellosta mahtoi olla kyse. Minä sitten selitin, että hopean värinen Gantin rannekello. Voi mikä helpotuksen tunne tulikaan, kun myyjä kertoi huoltomiehen juuri tuoneen kelloni heille. Hän oli löytänyt sen jostain lattialta ja toimittanut sitten Infoon.

Kiitos ihanalle huoltomiehelle, mukavalle Lindexin myyjällä, sekä infon työntekijälle, että kello on nyt takaisin minulla!


Kello oli tipahtanut, koska se oli mennyt rikki. Tämä ei haitannut minua, sillä kellossa on vielä takuuta jäljellä. Ensiviikon alussa kuskaankin kelloni sitten takuuhuoltoon.

-s-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti