keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Päivä Turussa

Alkuperäinen idea meillä oli lähteä miehen kanssa viime viikonloppuna mökille luonnon rauhaan, mutta sitten päätimmekin tehdä jotain ihan muuta. Pakkasin laukkuuni vähän toisenlaista vaatetta, kuin mitä olisin mökille pakannut, sillä lähdimmekin viikonlopunviettoon Turun sekä Helsingin suuntaan. Torstaina heti työpäivän jälkeen suuntasimme siis Turkuun ja perjantaina ajelimme sieltä viikonlopunviettoon Helsinkiin. Meillä oli hyvä tuuri, sillä koko viikonlopun ajan sattui olemaan varsin hyvä sää, vain illalla/ yöllä satoi välillä hiukan vettä.

Hirveästi ei ole aikaisemmin tullut Suomessa matkattua, joten tämä oli hauskaa vaihtelua. Turussa en ole esimerkiksi käynyt oikeastaan koskaan aikaisemmin, paitsi laivalle lähtiessä ja muistaakseni joskus ala-asteella luokkaretkellä Turun linnassa, ja niitä ei mielestäni lasketa. Siellä olikin mukava viettää aikaa ihan vain kaupoissa kaupunkia kierrellen ja katsellen.


Kävimme myös torstaina illalla syömässä Amarillossa, sekä sen jälkeen elokuvissa katsomassa Puhdistuksen. Turusta jäi kaiken kaikkiaan ihan mukava mielikuva, ja sinne voisi olla kiva mennä käymään joskus uudestaankin, esimerkiksi kesällä.

Mutta nyt taidan jättää reissukertomukseni tähän ja teen Helsingissä vietetystä ajasta ihan oman postauksen myöhemmin, ettei tästä tule mitään monen sivun mittaista "kuvakirjaa". Eli palataan vaikka huomenna takaisin näihin viime viikonlopun tunnelmiin. Adios!

-s-

2 kommenttia:

  1. Kiva kuulla, että viihdyitte Turussa. ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä vain :) Ensi kerralla(huomaatko, suunnittelen tulevani sinne uudelleen), pitääkin kysellä teiltä paikallisilta ideoita, mitä kivaa siellä pitäisi ehdottomasti tehdä/ missä kannattaisi käydä. -s-

      Poista