lauantai 8. syyskuuta 2012

Oranssi mekko ja yhdet uudet housut

Eilisestä Ideaparkin reissusta ei tullut vielä muuta kerrottua, kuin päiväni kauhunhetket. Joitain kivojakin juttuja siltä reissulta myös kuitenkin tuli.


Suurin osa ajasta kului kauppoja kierrellen, ja vaatteita ja tavaroita hypistellen. Marimekolla ja Finlaysonilla kävin myös haaveilemassa, ja tiesin jo kauppaan mennessä, etten sieltä mitään tällä kertaa ostaisi.



Warehousen brand outletista löysin sitten pari kivannäköistä vaatetta kaappiini. (Ikinä ennen en ole liikkeestä mitään löytänyt, vaikka usein olen siellä käynyt penkomassa.) Toinen ostamani vaate oli housut, niitähän minun ei pitänyt ostella. Nämä housut kuitenkin löydettyäni tajusin, että tällaisille värikkäille (tai ehkä ennemminkin värillisille) farkuille olisi oikeasti tarve. Omistan oikeastaan vain mustia housuja ja farkkuja, ja koska talvella suurin osa paidoistakin on mustia/ tummia, niin näillä housuilla saan edes hiukan jotain muuta väriä asukokonaisuuksiini. Housujen oikea väri on melko lähellä tuota oikeanpuoleisessa kuvassa näkyvää väriä, eli ei noin "räikeät", kuin ensimmäisessä kuvassa.


Lisäksi löysin myös jotain räikeää. Oranssi mekko oli kivan mallinen, ja kun lisäsin siihen vielä vyötärölle kapean vyön, niin ostopäätös oli tehty. Tässä on edes pikkuisen piristystä syysvaatetukseeni. 


Enää vaatekaappini kaipaa oikeastaan vain muutamia uusia neuleita ja neuletakkeja. Tämän jälkeen onkin sitten aika siirtyä toiselle ostoslistalleni, josta löytyy uudet talvisaappaat, uusi talvitakki...yms. yms. yms. Edellisillä olen mennyt jo useamman vuoden ja niistä alkaa jo saumat rakoilla ja aika jättämään, eli tällaista tarvetta kyllä on.

Joko te olette aloittaneet talvivaatteiden hankinnat? Itse en ole vielä osannut ostaa muuta, kuin näitä syysvaatteita. Nopeasti se talvikin sieltä lopulta tulee, eli vähitellen olisi jo niitäkin vaatteita alettava hankkimaa. Muuten käy pian taas niin, että kun menen niitä ostelemaan, niin kaikista kivoista takeista ja kengistä on jo oma kokoni loppunut.

-s-
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti