maanantai 16. huhtikuuta 2012

Aurinkoenergiaa

Päätin aamulla herättyäni, että tämän päivän käytän tehokkaasti. Ihan näin tehokas en kuitenkaan itsekkään uskonut olevani. Kroppani taitaa käydä aurinkoenergialla, sillä en keksi muutakaan syytä tälle tämänpäiväiselle energian määrälle.



Heti aamulla aloittelin kotimme siivoilua. Jätin sen kuitenkin hetkeksi kesken ja lähdin kuntoilemaan. Melkein kaksi tuntia liikuttuani palasin kotiin. Sen verran jäi vielä virtaa, että olisi tehnyt mieli lähteä ulos lenkille. Mutta koska olin jättänyt aamulla siivoamisen kesken, se homma oli hoidettava ensin loppuun. Ei muuta kuin petivaatteet pesuun, täkit ja tyynyt parvekkeelle tuulettumaan ja tiukka ote imurin varresta. Imuroinnin jälkeen pesin vielä lattiat, sekä laitoin toisen koneellisen pyykkiä pesemään.



Pyykkikoneen pyöriessä minulla oli aikaa valmistaa lounasta. Tänään meillä syötiin Pasta Carbonaraa.
Kun viimeisetkin pyykit oli ripustettu kuivumaan, niin lähdin vielä sinne haaveilemalleni lenkille. Tunnin mittaisen lenkin jälkeen kävelin kaupan kautta kotiin. Enpä malttanut vielä silloinkaan pysähtyä, vaan päätin leipoa kakun. Tulipa tänään sitten kakkukin leivottuna :) Ja nyt, ajattelin vihdoin rauhoittua.

Mukavaa alkanutta viikkoa!

-s- 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti