maanantai 30. huhtikuuta 2012

Todellakin toimii

Viikonloppuna tuli tehtyä pari pienenpientä ostosta. Osa on vielä nätisti pakkauksessaan testaamattomana, mutta muutamasta on tullut jo niin tärkeitä, etten luopuisi niistä enää mistään hinnasta.


Tuota lasista kynsiviilaa on tullut jo käyteltyä, mutta kynsitimantteja en ole vielä kerinnyt kokeilla. Ennestään minulla on ollut melkein samanlaisia timantteja, mutta niissä on vain tarrakiinnitys (eli "timantin" alapinnassa on pieni tarrapinta). Ne eivät ole pysyneet yleensä kovin kauaa kynsissä, vaikka kirkkaalla kynsilakallakin olen niitä yrittänyt kiinnittää. Näiden mukana tuli joku supertehokas kynsiliima, joten toivon näiden koristavan kynsiäni hiukan pidempään. Näillä kynsikoristeilla oli hintaa muistaakseni hiukan alle 3€ ja kynsiviila oli alle 2€.


Nämä Magicpoksin Majnkin kehumat ponnarit ovat kyllä aivan parhaita. En olisi voinut uskoa, että pelkällä ponnarilenksulla voi olla niin suuri merkitys lopputulokseen. Omani löysin vahingossa Löytötexistä, ja pakko oli ostaa kokeiluun. Hintaa näillä (kaksi mustaa ja yksi kirkkaanvärinen) taisi olla 1,95€/3kpl . Nämä todellakin toimii. Hiukseni näyttävät nyt ehkä jopa tuplapaksuilta ponihännällä ollessaan. Taidan ostaa vielä toiset samanlaiset, koska olen yleensä mestari hukkamaan niin ponnareita kuin pinnejäkin.

-s-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti